Tömkörning

Tömkörde Kira i ridhuset imorse då jag inte hade nog med ork för att rida, hade i så fall bara tänkt gå ut och skrittjobba henne, men då ändrade jag mig och jobbade henne från backen istället. Jag gillar att variera träningen, både inne- och utomhus, men med tanke på att det mest regnar denna vinter och är ishalka så är jag otroligt glad att vi har ett ridhus.

Det gick bra, hon var lugn och lyssnade bra. Joggade henne på en volt i båda varven och tyckte hon jobbade på riktigt lugnt och avslappnat, gick att reglera traven både så hon gick på mer framåt, men hon var på samma gång lätt att ta tillbak. Jag är nöjd!

Vi körde på en röd outfit idag, lindorna är från Horze, paddarna Eskadron, schabrak från Mia RS (gör sig tyvärr inte alls rättvist på bild, mycket snyggare IRL) och boots från BR.

image image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>