Måndagspepp

Godmorgon! Måndag och ny vecka efter en mysig helg – Stockholm horse show på tv, julbord, julshopping, tömkörning av Kira, första advent. Idag ska jag plugga historia eftersom jag har tenta imorgon på morgonen, fy alltså. Skulle ju ljuga om jag sa att jag är bra på historia. Jag hoppas mest att jag kommer ihåg något och mitt mål är att bli godkänd i den kursen. Jag vet att jag skulle känna mig besviken om jag ”bara” får ett E i kursen eftersom jag brukar ha mycket högre betyg, men samtidigt, det är godkänt och jag är så ointresserad av historia.

Ska i alla fall gå och duscha nu och sedan ta tag i skolböckerna. Idag kommer även Kiras nya sadel så den ska jag försöka hinna hämta ut och pröva ikväll. Hoppas så att den passar, jag tror verkligen på denna sadel. Har även beställt nya stilgläder i rätt färg och lite annat smått och gott, lite julklappar bland annat. Det ska jag förresten också göra idag, börja slå in lite julklappar! 😃🎅🏻

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>