Q & A – Favoriter

Q: Vem/vilka är dina favorit/inspirationsryttare?

A: Eftersom jag är mer fascinerad av hoppning så är det även inom den kategorin Ni hittar mina favoritryttare. Bertram Allen (som för övrigt plockat massa segrar under SIHS!), Olivier & Nicola Philippaerts är mina favoritryttare.

090214-HR-Bertram-Allen-TV-Pi.vadapt.620.high.32

tumblr_mdgg2oyCuy1rg86oro1_500

nicola-philippaerts-longines

Q: Har du någon favorittävlingshäst? Vilken i så fall, och varför?

A: Ja, det har jag. B.la. denna skönhet som heter Miebello och ägs- och rids av Johan Lundh. Gissa varför jag gillar den? För att den ser ut som Kira. såklart. Haha, nej men jag gillar Miebellos exteriör. temperamentet, hur han rör sig.. Ja, det mesta.

Miebello_QuiteEasy-Cardento_

Q: Vad är ditt favoritmärke på sadlar?

A: Jag har faktiskt inget ”favoritmärke” på sadlar, viktigast är ju att den passar hästen och då kan jag inte säga att jag föredrar t.ex. en Equipe sadel framför en Bates, om det skulle vara det som låg bäst på min häst.

Q: Favoritfärg på en skimmel på typ schambrak?

A: Det mesta är fint på en skimmel, men jag gillar kombinationen rött/silver/svart alt. vinrött/guld/cremé. Royalblå/silver/svart, royalblå/orange/vit, samt brunt/beige/guld.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>