det där med sovmorgon…

Det där med sovmorgon på helgen är inte riktigt min grej. Jag vaknade av mig själv utvilad & pigg kl. 06:15 och sen ides jag inte somna om, så vid 07:40 gav jag upp att ligga i sängen och kolla Instagram & bloggar, och gick och gjorde frukost. Haha.

Vad denna dag erbjuder återstår ännu att se. Vi hade funderingar på att kanske åka till Luleå och gå på Hööks. Jag skulle behöva lite smått och gott, bland annat ett par nya stigläder. Skulle även behöva lämna in min dator på Elgiganten då den inte går att starta, och den är köpt i slutet av Augusti. Suck.

Nu ska jag i alla fall gå ut med Milla på morgonrastning, som ännu ligger och sover i min säng. Hon kom in i köket när jag började göra frukost och sen gick hon tillbak. Haha, hon är faktiskt den som är mest morgontrött i vår familj.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>