Friday

image

Godmorgon! Jag ska ta tag i dagens plugg och är glad att det inte går något live från Stockholm international horse show fören ikväll så jag inte kan bli distraherad, haha. Jag avundas dock dom som är i Friends i helgen, men mest för mässans skull. Har sett så mycket fint på Instagram!

Jag minns så väl 2011då jag hade vunnit VIP-träff med två av svenska hopplandslagets ryttare, rena drömmen! Nåja, hur som helst så såg vi dressyr en dag också men jag vart så uttråkad efter ett tag då jag tycker att se dressyr är ungefär lika spännande som att se målarfärg torka, så jag gick iväg på mässan med Max och lyckades bli ”inlåst” på mässan för att jag inte hade biljetten till nästa show med mig, utan den hade mamma som satt i arenan. Så jag tänkte ringa henne och be henne komma med den åt mig, men tror ni inte att min telefon inte hade någon täckning inne på mässområdet?! Haha. Fördrev tiden med att spontanshoppa innan jag kom och blev räddad, fungerade det med. 😂🙈

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>