Två saker du inte visste om mig

1) Jag har ett väldigt bra självförtroende. Jag kan säga såhär, ingen människa trampar mig på tårna och tror att man bara kliver över mig. Jag är väldigt duktig på att diskutera och argumentera, och vet jag att jag har rätt gällande någonting så ger jag mig inte fören jag fått vad jag förtjänar. Jag tror många som satt sig in i en diskussion med mig som de tror de ska vinna enkelt och att jag är lätt att ”köra över” inte vet vad de gett sig in i. Något jag utan att ljuga kan säga att de flesta fått svälja med hår och hull. Jag är inte den som syns och hörs mest, och har aldrig varit. Det betyder inte att jag inte kan stå upp för mig själv. Men jag avskyr när människor tror att man bara ”kliver över” mig och att jag är fine med det. Nej, rätt ska vara rätt.

2) Jag är uppvuxen i en hoppsadel, och rider dressyr snyggare i hoppsadlar än vad jag gör i dressyrsadlar. Jag vet många som säger att man inte sitter lika prydligt i en hoppsadel som i en dressyrsadel, jag kan säga att i så fall är jag ett undantag för det gör jag. När jag var yngre hade jag både en dressyr och en hoppsadel åt Kira, jag red i princip alltid i min hoppsadel, oavsett om jag red dressyr. Här har jag en hoppsadel på sommarbilden och en dressyrsadel på höstbilden.

image image

I en hoppsadel sitter jag mer upprätt, har böjda armbågar och skjuter inte ut skulderbladen. Se vad jag gör i dressyrsadeln, jag faller framåt, skjuter ut skulderbladen och mina skänklar dras bakåt. För att inte tala om mina gräsligt raka armar. Vet inte hur mycket jag svurit över detta sedan jag bara började rida i dressyrsadel. Haha, tacka vet jag hoppsadlar!

 

 

 

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>