Sovrumsinspiration

Som de flesta av Er säkert redan vet så har jag under den senaste veckan renoverat mitt sovrum, vilket nu äntligen efter många timmars jobb har blivit färdigt! Jag är nöjd, inte minst med att mitt tålamod räckte när jag insåg att väggkulören var fel färg efter jag målat väggarna och sett färgen torka, och fick åka och köpa ny färg för att än en gång måla om dom. Det finns en charm i att ha gjort saker och ting alldeles själv, speciellt saker som krävt många timmars arbete och där extra händer ibland inte skulle ha skadat. Jag har haft färg på kläderna och armarna, blåsor i händerna av allt målande, träningsvärk i skulderbladen, långdragen huvudvärk av färglukten – Men i slutändan var det värt det. Det var värt det för att jag kan säga att jag utförde jobbet själv, och att göra saker själv utan hjälp har alltid känts bra. Vad vet jag, det kanske är något småsyskon får dras med även när de växer upp? ”Behöver du hjälp”. Nej. Jag kan faktiskt själv, även om jag uppskattar hjälpen och ditt engagemang ibland.

Nu när allt runt omkring är klart har jag de senaste dagarna kunnat ägna mig åt det jag tycker är absolut roligaste i denna karusell – Inredning. Jag har länge vetat exakt hur jag skulle bygga upp grunden i mitt sovrum och vad för färg jag skulle utgå ifrån, för att sedan kunna lägga extra mycket fokus på detaljer. Grått. Grått passar med allt och det är anledningen till att väggarna är just den färgen. Jag har valt att kombinera den gråa väggkulören med detaljer i koppar, eftersom jag är upp över öronen förälskad i den färgkombinationen!

Den här lampan från lampan.se skulle gärna få bo hos mig, den är ju så snygg! Och när vi börjar närma oss juletid kan jag inte låta bli att visa Er denna fina! Misstar jag mig inte har vi haft en liknande förut, tills en av våra hundar körde rally i hallen och den föll i backen och gick sönder. Man kanske skulle införskaffa sig en ny när rally-Nils nu vakar oss från ovan?

diamond-koppar-taklampa

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>