Nej, jag har inte glömt…

Man skulle ju kunna tro att jag glömt bort att jag har en blogg, men nejdå, jag har bara haft annat för mig och noll motivation till att skriva. Det blir så ibland, tyvärr. Dagarna har för få timmar och de senaste har jag spenderat åt att plugga och vara i stallet kvällstid.

Kira motioneras som vanligt och i helgen red Vi dressyr bland massa hinder som stod ute i ridhuset då de vart hoppkurs – vilket jag såklart sett på! 😀

Idag vilar hon och jag ska bara ut till stallet och mocka. Sen ska jag hämta ut ett paket från Maskeradkammaren med lite halloween-prylar, kul! Ska även åka och se på färg, ska nämligen göra om lite hemma då jag är sååå less mitt sovrum och dess färger. När jag är dålig att uppdatera bloggen kan ni följa mig på Instagram för att inte missa något, jsdressage heter jag där 😀

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>