Fredagsmorgon

Godmorgon! Utanför fönstret piskar regnet i backen, det är riktigt grått och höstigt men jag finner det desto mysigare att sitta inne och plugga en sådan dag. I skrivande stund sitter jag och äter frukost, dricker latté och lyssnar på nyhetsmorgon. Alltså, det som hände i Trollhättan igår, behövs inget mer ord än hemskt. Ofattbart.

Nu ska jag klä på både mig och min hund regnkläder och gå ut, sedan sätta mig och plugga inför en tenta om Sveriges politik. Jag kan erkänna att jag är otroligt dålig på politik, men det som kommer efter låter desto mer intressant – Lag och rätt.

945ec62808ff105f0f683d71a45004e0

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Fredagsmorgon

    • Hej! Nej, jag jobbar inte samtidigt som jag pluggar – inte just nu i alla fall. Jag har gjort det förut. Jag tycker det går bra att få ihop så länge man planerar sina utgifter, sen bor jag hemma vilket såklart är.lite billigare än att ha egen lägenhet. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>