Grey Monday

image

Jag kom hem från min diabetessköterska för ett tag sedan, har vart dit och satt fast en ny sensor till min CGM & hämtat ut teststickor till min blodsockermätare. Och vet Ni, jag ska få behålla CGM:en så länge jag behöver den/vill ha den! Lycka! Jag är så mycket tryggare med den än med min Freestyle Libre (som också är bra), men jag behöver tryggheten i att den larmar om jag blir låg eller får för högt blodsocker. Sprang förbi Apoteket på vägen ut och garderade mig med halstabletter då jag igårkväll out of the blue fick skitont i halsen när jag skulle sova, och får jag skitont i halsen har jag i regel alltid halsfluss. Så bedövande halstabletter skadar inte att ha hemma, haha.

Börjar väl vara ett år sedan men minns då jag var till läkaren och svor på att jag hade halsfluss och hon ba ”nä, du får inget penicillin.” Och skrev ut starka smärtstillande piller åt mig och tyckte jag skulle skölja halsen med munskölj. Jag var skitsur för att jag visste att jag hade halsfluss och behövde penicillin då mitt blodsocker går i taket när jag har halsfluss. Haha ja alltså… Jag gick tillbaks några dagar senare till en annan läkare och hann bara gapa (vilket jag knappt kunde då de gjorde sååå ont) så hade han skrivit ut penicillin.

Nu ska jag gå ut med Milla som ligger bredvid mig och sover, sedan äta laxsallad till middag och åka till stallet och pussa på Kira. Idag är det 1 år sedan jag köpte tillbaks henne, så snart har jag ägt henne i 6,5 år. Helt galet!❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>