Ny telefon

image image

Hej på Er! Bloggen har fått lida lite i några dagar, den har inte varit prio ett utan jag har haft annat för mig. Igår var jag och träffade min diabetessköterska och ändrade ALLA mina insulindoser! Vi la upp ett nytt dygnsschema med nya doser, som förhoppningsvis ska få mitt blodsocker stabilare.

Sen efter sjukhusbesöket som tog två timmar då vi hängde på hennes kontor och läste av diagram av min CGM, ändrade i doser etc. Så åkte jag och hämtade ut mina nya glasögon. Nu inser jag hur dåligt jag sett även med linser, och känner mig för tillfället stupfull för att jag ser saker så tydligt, haha.

Efter middagen åkte jag till stallet och fixade åt hästarna och så joggade jag Scarto i ridhuset med långa tyglar, helt kravlöst. Han skulle bara få komma ut och jogga då han rört sig lite konstigt till och från. Så på order av min syster joggade jag honom då hon jobbade och i slutet var han lång-låg och man kände hur han arbetade med ryggen och baken. Kira fick vila, hon gick så bra förra veckan så hon har en lite lugnare vecka nu. Idag tar My hand om henne och borstar och pysslar. Bra tycker jag då jag har lite dåligt samvete att jag knappt hann peta på henne igår när jag red Scarto…

Har även tagit mig i kragen och beställt en ny telefon, en Samsung galaxy xcover 3. Så länge den är stöttålig, vatten- och dammsäker så uppfyller den alla mina krav, nästan i alla fall. Det suger ju rent utsagt att måsta köpa ny telefon då jag haft min iPhone 6 i ganska exakt ett år. Valet stod mellan xcovern och en Sony xperia m4 Aqua, men den är större än min iPhone och den är nog stor. Det är anledningen till att den gick sönder, jag hade den i min väst i stallet men kunde inte stänga blixtlåset då telefonen är för stor och så lutade jag miglite fram och den föll rätt ner i stallgolvet. Hörde redan innan jag tagit upp den att skärmen måste ha gått sönder, och nu är de hål i skärmen så man ser in i telefonen. Känns inte så säkert 🙈

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Ny telefon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>