Godmorgon

image

Godmorgon! Alltså shit vad trött jag var igårkväll efter en jourhelg och ca. 9 timmar i stallet bara igår. Kom hem vid 20:40 och då åt jag innan jag däckade. Haha. Så ja, därav ingen uppdatering.

Red Kira på morgonen igår vilket gick bra. Gjorde samma som dagen innan, men la till lite mer skänkelvikningar. Fokus nu är att förbättra hennes (vårat…) flås. Vi får intervallträna vilket vår slinga utomhus är perfekt till! Nä, nu ska jag stiga upp och äta frukost och dricka en latté innan det är dags att ta tag i denna vecka! 😃

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>