Got a feeling that I’m going under, But I know that I’ll make it out alive

image

Som jag skrev imorse så har vi stalljour idag. Eller ja, min syster har, men jag var helt säker på att det var min tur så jag var inte sen med att släppa ut hästar och fylla massa höpåsar. När jag sen börjar mocka säger mamma att hon kan göra det, varpå jag går till Kiras box för att borsta henne och jag säger ”Vad lyxigt!” Åt min syster, och hon ser helt oförstående ut och bara ”Ehm… Alltså… Det är ju jag som har jour… Fast det där kanske jag inte skulle sagt fören imorgonkväll.” Haha. Nåja, vi brukar hjälpas åt oavsett vem av oss som står på schemat.

Kira har gått ett dressyrpass i ridhuset imorse i alla fall, vilket gick bra. Det var 3 andra hästar där inne så ibland försvann fokuset lite från jobbet till det som skedde runt om henne, dock inget jag skulle vilja påstå att störde henne märkvärdig – hon kan vara mycket, mycket mer påverkad av det än vad hon var idag. Red lösgörande så som i torsdags, och hon blev riktigt fin på slutet! Om jag bara kunde lära mig att inte vinkla handlederna onaturligt mycket i en väldigt skev vinkel. Förstår inte ens hur man är kapabel till det. Det är dock något jag började göra efter jag bröt armen väldigt illa i en ridolycka för flera år sedan. Är lite överrörlig i den handen nu mer.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>