but I don’t value it

Mitt Instagram flöde har bokstavligt talat svämmat över av partybilder, drinkar, nollningar ikväll. Jag själv skulle inte få för mig att sätta på mig ett par stilettklackar, eller dricka drinkar så jag inte minns gårdagen imorgon och inte kan stå för mina handlingar. Det är så långt bort ifrån mig och mina värderingar man kan komma.

Jag har aldrig skyllt mina handlingar på att jag skulle ha druckit för mycket – För det har aldrig hänt. Sist jag ens drack någon drink var på min födelsedagsmiddag då jag fyllde 21. Jag har alltid haft stor respekt för berusade människor, och bland det värsta jag vet är när någon gjort dåliga val och skyller de på att de inte var sig själv och var nykter. Bullshit. Drunk words are sober thoughts.

Jag ser ingen poäng i sena festnätter där man går och lägger sig när solen går upp,, eller när man tävlar i vem som kan häva mest shots. Det är inte jag. Jag värderar så mycket annat så mycket mer. Folk tror dom känner en, men ärligt talat, hur många vet att jag gärna skulle bo som dom gör i Heartland utanför bebyggelsen, bo på en ranch och måsta stiga upp 06:00 varje dag för att morgonfodra hästarna? Där stilettklackar inte existerar – men leriga, skitiga stövlar gör. Där jag mycket, mycket hellre skulle spendera min lördagskväll med att stå och borsta en häst, istället för att dricka rosa drinkar. Där jag istället för att ligga och dra mig i sängen en söndagsmorgon skulle sitta i sadeln till den här vackra, obetalbara utsikten:

image imageJag har helt enkelt lite annorlunda värderingar än vad många 21-åringar har. Men å andra, jag har alltid vart lite annorlunda – Och det är jag glad för.

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>