Q & A

Q: Vad pluggar du för något? Vad är dina framtidsplaner? :)

A: Just nu läser jag några gymnasiekurser, planen är att söka till universitet till nästa höst. Just nu ligger mina tankar på att läsa till sjuksköterska och sedan specialisera mig inom ett visst område.

Q: Vilken gren rider du mest? Varför har du valt den?

A: Jag skulle säga att jag rider mest dressyr, men jag rider även lite WE och western ibland. Varför jag valt dressyren är dels för att min häst inte lämpar sig till hoppning pga. en gammal skada. Jag gillar att hoppa, men har som sagt ingen häst som är lämpad för det i dagsläget.

Q: Har du något tips på hur man håller en skimmel vit? Haha, min är alltid fläckig! :P

A: Oj, haha. Om jag har! En skimmel är som vita skor enligt mig – Man ska kunna hålla den vit. Mitt tips mot fläckar är utan tvekan Veredus Easy White torrschampo – Oslagbart bra!

Q: Vad har du för klädstil? :D

A: Hmm… Hur ska jag beskriva den? Om jag inte får säga att jag trivs bäst i ridkläder så gillar jag att ha tighta svarta jeans, en lösare rutig skjorta eller en vit T-shirt med tryck, skinnjacka och en svart mössa – I alla fall om vi snackar om en säsongsrelaterad outfit 😉 Jag är inte riktigt typen som klär mig i en blus, ballerinaskor eller en klänning. 😉

Q: Hur lång är du?

A: Jag är 172-173 cm.

Q: Hur tänker du kring nosgrimmor?

A: Bra på de hästar som gapar och behöver en, annars bryr jag mig inte så mycket.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>