Höstrusk

image image

Godmorgon, fredag! Det är riktigt höstrusk ute, ösregnar och blåser. Mys! Jag har sovit med fönstret öppet inatt och vaknade runt 07:30 i panik då jag hörde hur regnet smattrade mot fönsterrutan och bara:

Neeeeej! Jag beställde aldrig något nytt regntäcke åt Kira igår!😱

Haha, så det var vad jag gjorde direkt jag vaknat – Klickade hem ett regntäcke (och en matchande grimma, och Veredus torrschampo…) 😉 Bara hästmänniskor förstår fenomenet av att man har bättre regntäcken till hästen, än vad man har regnjacka åt sig själv. För jag är ju knappast ensam om det?🙈

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>