Right now

image imageSåhär ser min tillvaro ut just nu – Latté och lite jobb med bloggen samtidigt som jag växlar mellan att se Life Unexpected. Var ut till stallet efter lunch och mockade och fixade åt Kira, hon har en vilodag idag så Laila skulle ut i eftermiddag och borsta och pyssla om henne. På tal om Kira, vet ni vad jag möttes av när jag gick ut till hagen för att fylla vatten?! Det här:image

 

Så justja, jag sitter även och kollar efter ett nytt regntäcke åt Kira. Får se vad för något det blir, funderar på att köpa ett med helhals vilket jag personligen tycker är bättre i höstrusk.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>