in need for coffee

Godmorgon! Klockan är inte ens sex och jag är redan vaken – Och jag är ledig idag. Jag ska nämligen till stallet och släppa ut hästarna och ge dem morgonfoder, har dock inte bestämt mig om Kira & Scarto ska få stå kvar inne då det ösregnar.

Det är lovat riktigt skitväder här där jag bor med upp till drygt 45 mm nederbörd på en dag, vilket nog inte är allt för kul att vara ute i. Kira & Scarto står gärna inne vid skitväder, speciellt Kira. Nu ska jag i alla fall stiga upp ur min varma, mysiga säng och gå och göra kaffe – Är i stort behov av en kopp.

Red ut en sväng igår med Sanna & Scarto (de promenerade) innan ovädret drog in. Hann dock börja mullra medan jag red lite lösgörande hemma på utebanan.

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>