Sunday funday

Om helgdagar betyder sovmorgon så har jag missuppfattat det totalt, för ärligt talat så är det sällan & aldrig som jag sover länge oavsett om det är helg. Jag började min söndag kl. 05:45 då mitt alarm ringde, upp och äta frukost och sedan iväg till jobbet. Har jobbat till 12:10 och sen har jag bara hunnit med att äta lunch.

Efter en fullspäckad gårdag med jobb 07-12, sen iväg till stallet och ge hästarna lunch för att sedan åka och hämta ut två paket, städa lägenheten grundligt (eller ja, börja iaf) för att sedan kl. 17 åka ut till stallet och mocka och fixa, borsta och promenera med Kira och sedan ge kvällsmat – Dagen gick fort. Är så trött. Funderar på att ta en PN ett litet tag innan jag ska åka ut till stallet.

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>