like thunder gonna shake the ground

imageGodmorgon! Eller ja, morgon och morgon… Mitt alarm ringde 05:45 då jag skulle upp och jobba. Har varit världens oväder här i Kalix på morgonen, ösregn, mörkblå himmel och åska. Ja, ni ser ju bilden ovan. Nu regnar det bara, som den skitsommar det är.

Slutar jobba kl. 12 och då ska jag traska hem (bor 100 m ifrån mitt jobb), äta lunch och sedan åka och hämta ut två paket. Ett till Kira med 2 st 4-pack elastiska benlindor och en sadelgjordstunnel i ludd, och ett paket från H&M med inredning.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>