New in

image

När jag nu kommit på att skola om mig till dressyrryttare på heltid (nåja, nästan i alla fall) så kände jag att jag behövde uppdatera min hästgarderob lite. Röda ridbyxor, Kingsland kläder och i princip allt i marinblått… Jo tack, jag var hoppryttare, förut. Nu mer äger jag ju inte ens en hoppsadel, men en Prestige dressyrsadel. Jag har sålt bort massa schabrak, stigläder i kalvskinn etc etc. Och det ovan, det är vad jag köpt för pengarna.

Beige, brunt och marinblått går hand i hand, därav har jag valt att hålla både min hästgarderob och Kiras schabrak i neutrala färger, absolut inga skrikiga orangea eller liknande. Den bruna och blå fleecetröjan var så mysiga! Kunde inte låta bli att köpa två. Den beiga V-halsade tröjan är enkel, snygg och stilren med guldknappar vid handleden, har för övrigt storlek 146/152 på den. Haha. Ridbyxorna fanns det ett par kvar – i min storlek. Kunde inte motstå dom. Beige är som sagt så snyggt, speciellt om man rider dressyr. Hehe. Och schabraket… Ja vad ska jag säga? Det var snyggt, och jag äger inget vitt dressyrschabrak sen tidigare 😉

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “New in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>