On the road

Nu sitter jag i bilen på väg till Haparanda och Hööks. Kom hem från stallet strax efter kl. 12 och har sedan dess kastat i mig lunch, redigerat filmen från idag ocj duschat, innan min syster sedan ringde och frågade om jag ville med på Hööks. Hallå, dum fråga… 😉

Det gick bra med Kira, även om jag hade önskat att hon var lite lugnare. Hon var väldigt pigg och lite  springig, inte så konstigt iofs då det stod hinder ute vilket alltid, automatiskt, har gjort henne ännu mer ”på tårna”. Travade henne mest på en 8-volt eftersom jag helst inte vill att hon ska jobbas på en 20 m volt ännu, helst lite mer raka spår. Därav en 8-volt för att ändå kunna ta hjälp av svängarna för att få henne att lägga om fokus än på att bara mata framåt, framåt, framåt.

Det finns två filmklipp från dagens pass på min Instagram, Josefinstromberg. Den ”riktiga” längre filmen kommer upp senare under dagen.

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>