Godmorgon, söndag!

Godmorgon! Jag sitter i bilen (i baksätet!) och är på väg ut till stallet för att motionera Kira. Tror vi ska dressyra på utebanan idag, varvat med lite jogg längst slingan. Ja, så länge benet ser ut som det ska. Kanske kan be mamma eller syrran fota/filma, skulle Ni vilja det?😊

Söndag, klockan är 08:00 och jag sitter iklädd i skjorta & stenhårda läderridstövlar. Typisk söndagsmorgon-i-stallet-klädsel. Haha! Ska man dressyra så ska man… 😉

image

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Godmorgon, söndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>