De Niro

Jag skulle sååå gärna vilja ha ett par läderridstövlar i ljusare brunt, precis som dessa från De Niro. Har ju mina måttbeställda svarta från Mountain Horse, men bruna är enligt mig så mycket snyggare! Speciellt eftersom jag har brun utrustning så som sadel & träns. Drygt 5000:- kostar dessa och finns på Skara Hästsport.

image

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “De Niro

  1. Har dessa stövlar fast i svart och med den extra höga båden och det är lätt mitt bästa köp någonsin, VÄL VÄRT de där 5000 kronorna utan tvekan. För att vara ett par ”fina riktiga dressyrstövlar” tycker jag de går relativt snabbt att rida in och är väldigt sköna! Funderar själv på ett till par! :)

  2. har själv ett par de Niro av annan model men måste säga att dom är värda pengarna,kvalitén är orolig. Haft mina ca 1 år och efter en putsning söder dem fortfarande nya ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>